onsdag 21 oktober 2009

Haglöfs

Nu har jag bara några dagar kvar i Kristianstad/Malmö innan avfärd till Sthlm. Åker på lördag kväll och kommer upp tidigt söndag morgon. David är hemkommen från USA, Hella kommer hem från Kina den 23:e okt, så redan på söndag em ska vi träffas för att gå igenom allt, så att vi har veckan på oss att ordna med det allra sista innan avfärd till Kebnekaise.

Igår kunde jag äntligen bestämma mig för vilken modell och typ av byxor vi ska ha där uppe. Det blir Haglöfs Jaw Pant och är anpassade för hög aktivitet på hög nivå och vintertid.
Softshell/windstopper som är vattenresistent och lämplig för snöaktiviteter.

Dessutom har vi nu hittat ett lavinpaket, dvs sond, tranceiver och spade. Sovsäck från Haglöfs, extremtemp -37. Vi kör på ullunderställ från Icebreaker.

Det är inte så långt kvar nu...

/Ramona

3 kommentarer:

  1. Fan va spännande :-) Nervöst?
    Lycka till o tusen kramar!
    // Nille

    SvaraRadera
  2. Ja det ska bli jättekul och spännande och jo lite nervöst är det nog allt, men på ett bra sätt måste jag säga. Förberedelserna har varit superskoj och lärorikt och nu väntar en noga planerad tidsplan etc!

    Tackar så mycket Nille!!!

    Massor av kramar tillbaka från oss!

    SvaraRadera
  3. Fully adjustable hood with elastic cord and foam-formed peak. Offset shoulder seams to avoid chafing. Large shoulder and back panels to minimize exposed seams.
    haglofs

    SvaraRadera