Vi satsar på ullunderställ från Icebreaker, merinoull,
Merinoullens främsta egenskaper är:
Vi har även investerat i en grym mössa från Houdini,
Vind och vädertålig mössa i Polartec® Recycled Hardface Wind Pro®.
Ger skydd mot vind och hårda förhållanden utan att kompromissa med fukttransport och rörelsefrihet. 4-säsongsmodell. Tillverkad av återvunnen fiber. Helt återvinningsbarVi valde att köpa via Addnature!!
Bra val! Jag kör på samma underställ :)Kanske ska införskaffa mössa med?
SvaraRaderaTänkte önska er ett trevligt äventyr !!
SvaraRaderasköt om er och glöm inte att packa med en flaska bubbel som ni kan dricka på toppen !!
Hoppas det kommer bilder !!
kram kram
Dom är inte bara varma utan väldigt goda oxo!
SvaraRadera-French
This delicious rack of Merion lamb is easy to sear and roast, served with a flavorful red wine sauce. Two racks could serve 2 to 4 people.
Prep Time: :
Cook Time: :
Ingredients:
2 racks of Merino lamb
salt and pepper
1 1/2 to 2 tablespoons olive oil
.
Sauce
1/4 cup finely chopped onion or shallot
1 cup dry red wine, Pinot Noir is very good
1 teaspoon minced rosemary leaves
1/2 teaspoon minced thyme leaves
1 teaspoon chopped chives
1 cup beef broth
1 to 2 tablespoons butter
salt and pepper, to taste
Preparation:
Heat oven to 400°.
Sprinkle lamb with salt and pepper. Heat olive oil in a large skillet over medium-high heat. Place racks of lamb in skillet, meaty side down, until nicely seared. Turn to brown bottoms, letting the racks support each other. Transfer to a foil-lined roasting pan. Place pan in oven; roast for about 20 to 30 minutes.
In the same skillet, saute onions until tender. Add wine and herbs; simmer briskly until the wine has boiled down to a syrup. Add broth and continue to simmer until reduced to about 3/4 cup. Add the butter; stir. Taste and season with salt and pepper. Serve sauce with the lamb. Makes 3/4 cup.
Cut lamb into portions and serve with the red wine sauce.
Serves 2 to 4, depending on the meat-eaters in your family.
Tack för det väldigt avancerade receptet Frenchy!
SvaraRadera/Ramona