måndag 26 oktober 2009

Icebreaker/Houdini



Vi satsar på ullunderställ från Icebreaker, merinoull,
Merinoullens främsta egenskaper är:
  • Mycket hög värmande förmåga.
  • Värmer även när det är blött.
  • Välventilerande.
  • Luktar inte illa efter användning.
  • Mjukare än andra ullsorter.

  • Vi har även investerat i en grym mössa från Houdini,

    Vind och vädertålig mössa i Polartec® Recycled Hardface Wind Pro®.

    Ger skydd mot vind och hårda förhållanden utan att kompromissa med fukttransport och rörelsefrihet. 4-säsongsmodell. Tillverkad av återvunnen fiber. Helt återvinningsbar

    Vi valde att köpa via Addnature!!

    4 kommentarer:

    1. Bra val! Jag kör på samma underställ :)Kanske ska införskaffa mössa med?

      SvaraRadera
    2. Tänkte önska er ett trevligt äventyr !!
      sköt om er och glöm inte att packa med en flaska bubbel som ni kan dricka på toppen !!
      Hoppas det kommer bilder !!
      kram kram

      SvaraRadera
    3. Dom är inte bara varma utan väldigt goda oxo!

      -French

      This delicious rack of Merion lamb is easy to sear and roast, served with a flavorful red wine sauce. Two racks could serve 2 to 4 people.
      Prep Time: :
      Cook Time: :
      Ingredients:
      2 racks of Merino lamb
      salt and pepper
      1 1/2 to 2 tablespoons olive oil
      .
      Sauce
      1/4 cup finely chopped onion or shallot
      1 cup dry red wine, Pinot Noir is very good
      1 teaspoon minced rosemary leaves
      1/2 teaspoon minced thyme leaves
      1 teaspoon chopped chives
      1 cup beef broth
      1 to 2 tablespoons butter
      salt and pepper, to taste
      Preparation:
      Heat oven to 400°.
      Sprinkle lamb with salt and pepper. Heat olive oil in a large skillet over medium-high heat. Place racks of lamb in skillet, meaty side down, until nicely seared. Turn to brown bottoms, letting the racks support each other. Transfer to a foil-lined roasting pan. Place pan in oven; roast for about 20 to 30 minutes.

      In the same skillet, saute onions until tender. Add wine and herbs; simmer briskly until the wine has boiled down to a syrup. Add broth and continue to simmer until reduced to about 3/4 cup. Add the butter; stir. Taste and season with salt and pepper. Serve sauce with the lamb. Makes 3/4 cup.

      Cut lamb into portions and serve with the red wine sauce.
      Serves 2 to 4, depending on the meat-eaters in your family.

      SvaraRadera
    4. Tack för det väldigt avancerade receptet Frenchy!

      /Ramona

      SvaraRadera